Бухгалтерський облік: методичні рекомендації до практичних занять. - Садовська, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять містить теми відповідно до Стандартів вищої освіти підготовки бакалавра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальність 051 Економіка ЛПП Аналітична економіка, 07 Упоравління та адміністрування спеціальностей 072 Фінанси, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Методичні рекомендації до практичних занять включають, окреме тематичне і змістовне наповнення. На початку кожної теми подано питання до вивчення, лискусійні питання, ключові терміни. Рекомендовано для здобувачів освіти вищих навчальних закладів, коледжів, а також для бажаючих самостійно оволодіти теоретичними знаннями і практичними навичками з бухгалтерського обліку.
Бухгалтерський облік: Методичні рекомендації до практичних занять. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 132 с.
Keywords: Бухгалтерський балан; облік запасів; фінансова звітність; облік власного капіталу; 657(072)