Особливості зображення спортсменів на банкнотах країн світу - Кулик, Сергій Михайлович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Розглянуто особливості зображення відомих спортсменів на банкнотах світу. Простежено причини, що сприяли цьому, номінали банкнот, дати їх випуску, кількість. Доведено, що це має довготривалі позитивні зовнішньополітичні, економічні та іміджеві ефекти.