Фізичне виховання учасників освітнього процесу спеціальної медичної групи - Мазурчук, Олег Тарасович; Вольчинський, Анатолій Ярославович; Касарда, Ольга Зіновіївна; Малімон, Олександр Олександрович; Герасимюк, Петро Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять інформацію про поліпшення фізичного стану учасників освітнього процесу засобами фізичної культури, як основної умови збільшення обсягу функціональних резервів організму, формування умінь, необхідних для організації самостійної фізкультурної діяльності. Матеріал містить комплекси фізичних вправ для реабілітації, зміцнення здоров’я і підвищення фізичної працездатності студентів спеціальних медичних груп. Дана розробка може стати в нагоді студентській молоді та фахівцям галузі фізичної культури.
Keywords: комплекси фізичних вправ для реабілітації; підвищення фізичної працездатності; 378.015.31:796-05