Органічні реагенти в аналітичній хімії. Теоретичні відомості. - Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У науково-методичному виданні „Органічні реагенти в аналітичній хімії. Теоретичні відомості” наведений короткий теоретичний матеріал та перелік основних питань до змістових модулів. Методичні вказівки рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми 102 Хімія для вивчення освітнього компоненту „Органічні реагенти в аналітичній хімії”.
Keywords: Органічні реагенти; функціонально-аналітична група; 542:66-927(076.5)