Найкращі білінійні наближення класів $ $ В_ {{p,\theta}}^{\varOmega}$ $ періодичних функцій багатьох змінних - Соліч, Катерина; Solich, Kateryna (Інститут математики НАНУ., 2011)
Одержано точні за порядком оцінки найкращих білінійних наближень класів $B^{\Omega}_{p,\theta}$ періодичних функцій $2d$ змінних у просторі $L_{q}$ лінійними комбінаціями добутків функцій $d$ змінних. We obtain the exact-order estimates of the bilinear approximations of classes BΩp, θ of periodic functions of 2d variables in the space Lq by the linear combinations of products of functions of d variables.
Keywords: білінійні наближення; класи $ $ B_ {{p,\theta}}^{\varOmega} $ $