Обчислювальна математика та програмування: методичні рекомендації - Мамчич, Ярослав Минович; Mamchych, Ya.M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації призначені для проведення практичних занять з курсу «Обчислювальна математика та програмування» із студентами спеціальності «Хімічні технології». Рекомендовано студентам як денної, так і заочної форм навчання. Методичні рекомендації можуть бути корисними і для тих, хто вивчає предмет самостійно.
Keywords: чисельні методи; методи розв’язання систем лінійних алгебраїчних рівнянь