Соціально-психологічна компетентність персоналу у сфері публічного управління - Кихтюк, Оксана Василівна; Коструба, Наталія Сергіївна; Кульчицька, Анна Валеріївна; Лазорко, Ольга Валеріївна; Малімон, Людмила Яківна; Мітлош, Антоніна Василівна; Мудрик, Алла Богданівна; Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Монографія є результатом колективної роботи з вивчення соціально-психологічної компететності персоналу у сфері публічного управління. У ви-данні представлено результати теоретичних та емпіричних досліджень. Для психологів, керівників і працівників державних установ, викладачів, аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться питанням генези соціально-психо-логічної компетентності в професійній діяльності особистості. Колективна монографія підготовлена в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між кафедрою загальної і соціальної психології та соціології й Волинським регіональним центром підвищення кваліфікації, згідно з яким відбувається професійне навчання в напрямі підвищення соціально-психологічних компетентностей публічних службовців регіону.
Keywords: компетенція; компетентність; цінність; самоактуалізація; емоціний інтелект; комунікація; командні ролі; копінг-стратегія; 159.923:005.336.2-057.16]:005.32