Екологічний аспект природоресурсної безпеки підприємства - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Екологічний контекст забезпечення природоресурсної безпеки підприємства передбачає, перш за все, оптимальне використання невідновлюваних чи обмежених ресурсів, зменшення техногенного навантаження на природне середовище, розробку програм переробки та утилізації відходів.
Keywords: природоресурсна безпека; екологічна безпека