Пошуково-дослідницька робота з палеонтологічного краєзнавства - Буднік, Світлана Василівна; Потапчук, Валерій Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичний посібник містить силабус навчальної (педагогічної) практики «Навчальна природничо-краєзнавча практика» для здобувачів освіти спеціальності Початкова освіта освітнього ступеня «Бакалавр», авторську програму для гуртка «Основи палеонтології», теоретичні та практичні основи організації й проведення палеонтологічих експедицій. Посібник можна використовувати в багатьох напрямках гурткової роботи еколого-натуралістичного, краєзнавчого та туристичного спрямування в закладах середньої, позашкільної освіти та з метою профорієнтаційної роботи. Видання рекомендоване вчителям біології, географії, історії, керівникам гуртків закладів позашкільної освіти, студентам педагогічних факультетів закладів вищої освіти.
Keywords: палеонтологічне краєзнавство; 378:[56:908(072)