Формування відповідальності як професійно значущої морально-етичної цінності майбутнього вчителя фізичної культури - Іщук, Н. М.; Ishchuk, N. N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено проблему формування поглядів студентів щодо розуміння змісту відповідальності. З’ясовано, що цілеспрямоване формування відповідальності в студентів експериментальної групи відбулося завдяки оптимізації відповідних форм і методів виховання у процесі професійної підготовки. The article discusses the problem of forming opinions on the students understanding of responsibility. It was found that the purposeful formation of responsibility in students of experimental group was due to optimizing the appropriate forms and methods of education in the professional training.
Formation of Professional Responsibility as Significant Moral and Ethical Values of the Future Teacher of Physical Culture
Keywords: відповідальність; знання; особистість; майбутній учитель фізичної культури; свідомість; переконання; самовиховання; responsibility; personality; future teachers of physical culture; conscience; belief; self-education