Доцільність функціонування есе в сучасних друкованих ЗМІ - Грисюк, Володимир; Hrysiuk, Volodymyr (Національний університет "Острозька академія", кафедра культурології та філософії, 2012)
У статті досліджено доцільність функціонування есе у друкованих засобах масової інформації, які, на думку вчених, не є тематично-орієнтованими на художню публіцистику.
Keywords: есе; ЗМІ; інформаційний простір