Живопис Франції - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Методичні рекомендації мають на меті ознайомити студентів із історією французького живопису, навчити їх розпізнавати художні течії, описувати картини тощо. Методичні рекомендації допоможуть студентам у підготовці до практичних занять та самостійній роботі, окрім цього, вони можуть бути використані широким колом читачів, що вивчають французьку мову і цікавляться живописом цієї країни.
La peinture française
Keywords: історія живопису Франції; великі французькі художники; презентація картини; типи картин; l'histoire de la peinture française; les grands peintres français; la présentation du tableau; les types des peintures