«Різдвяна вітальна» - Клімук, Алла; Ковальчук, Катерина; Гапанюк, Жанна (My University, 2020)
Віночок колядок Тріо бандуристок «Дивоструни» ВНУ імені Лесі Українки: А. Клімук, К. Ковальчук, Ж. Гапанюк. Керівниця – М. Сточанська.
Keywords: Різдво; вітання; тріо бандуристок; Дивоструни