Лісовідновлення та лісорозведення - Кичилюк, Олександр Володимирович; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Бортнік, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Шепелюк, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях приведено методичні поради стосовно опрацювання і оформлення окремих завдань під час виконання лабораторних робіт, а також основні інформаційно-довідкові та нормативні матеріали для проведення розрахунків і прийняття необхідних інженерних рішень при проектуванні заходів відтворення лісу, як при створенні лісових культур, так і при сприянні природному поновленню.
Keywords: лісовідновлення; лісорозведення; лісові культури; природне поновлення лісу; 630*23(072)