Готельний бізнес - Собко, Валентина Григорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію по вибірковій навчальній дисципліні «Готельний бізнес», яка вивчається у СНУ ім. Лесі Українки (Факультет міжнародних відносин). У межах розділів книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях подаються за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічні описи книг, авторефератів дисертацій, статей із неперіодичних та продовжуваних видань мають класифікаційні індекси ББК, що полегшує пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; особливості готельних послуг; класифікація готелів; структура управління готелем; 65я1