Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Стратегічний аналіз» для студентів економічних спеціальностей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2005)
Описано методику розв’язання задач. Подано теми практичних робіт і рефератів, умови задач для самостійного розв’язування, літературу до курсу, а також перелік питань на іспит. Для студентів-економістів.
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis