Підготовка, написання та оформлення курсової роботи з документаційного забезпечення управління - Гаврилюк, Світлана Віталіївна; Надольська, Валентина Василівна; Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методична розробка містить рекомендації здобувачам освіти, які навчаються за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечка та архівна справа» першого (бакалаврського) рівня підготовки, щодо написання та оформлення курсової роботи з документаційного забезпечення управління. У ній обґрунтовується важливість підготовки курсової роботи, детально і в логічній послідовності викладаються основні етапи її написання, подаються вимоги до структури, змісту, оформлення курсової роботи, наголошується на важливості дотримання академічної доброчесності, вміщуються зразки оформлення списку використаних джерел, додатків.
Keywords: етапи написання курсової роботи; захист курсової роботи; оформлення курсової роботи; академічна доброчесність; 005.92:001.89(072)