Українсько-польське транскордонне співробітництво в контексті європейської інтеграції - Барицька, В. Ю.; Barytska, V. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті досліджуються українсько-польські відносини і головні напрями транскордонної співпраці. Визначаються позитивні сторони, проблеми, які виникають в процесі співробітництва та перспективи розвитку.

Ukrainian-Polish relations and main branches of transborder cooperation are investigated in 11 the article. Positive sides, problems, which arise in the process of collaboration and prospects are defined.
Ukrainian-Polish transborder cooperation in the context of European integration
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації та країнознавства Хмельницького національного університету
Keywords: Україна; Польща; європейська інтеграція; транскордонне співробітництво; співпраця; прикордоння; Ukraine; Poland; European integration; transborder cooperation; collaboration; foreign policy