Упровадження педагогічних технологій фізичного виховання та спорту щодо методологічних основ формування готовності майбутнього вчителя фізичної культури - Данилко, М.; Danilko, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено проблему характеру й напрями тих змін, які повинні бути впроваджені в навчальний процес вищих навчальних закладів у системі підготовки кадрів, та сучасні тенденції розвитку професійної освіти. The article studies the problem of nature and direction of those changes which must be included in the educational process of higher educational institutions in the system of training of personnel, and modern tendency in the development of professional education.
The Introduction of the Physical Education and Sport Pedagogical Technologies in Relation to the Methodological Bases of Formation of Future Physical Training Teacher Readiness
Keywords: формування готовності; розвиток професійної освіти; formation of readiness; development of professional education