Комплексна оцінка інвестиційної безпеки підприємства - Лисачок, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено комплексну оцінку інвестиційної безпеки підприємства
Keywords: інвестиційна безпека; оцінка інвестиційної безпеки