Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 101 «Екологія» - Караїм, Ольга Анатоліївна; Музиченко, Оксана Семенівна; Лавринюк, Зоряна Володимирівна; Радзій, Володимир Феофілович; Цьось, Оксана Олександрівна; Боярин, Марія Володимирівна; Джам, Олена Адамівна; Савчук, Людмила Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні подано загальні вимоги та структуру кваліфікаційної роботи магістра, методичні вказівки до виконання її основних розділів та оформлення, організацію підготовки та порядок захисту. Рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) ступеня вищої освіти ЗВО спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: Методичні рекомендації; кваліфікаційна робота магістра; 502/504(072)