Проблеми моделювання кінетично-динамічних процесів релаксаційної оптики - Федік, Богдан Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена системному аналізу кінетичнодинамічних процесів релаксаційної оптики в антимоніді та арсеніді індію. В роботі наведено основні експериментальні результати по взаємодії лазерного випромінювання з антимонідом та арсенідом індію включаючи вимірювання ефекту Холла з пошаровим стравлюванням шарів, метод оберненого резерфордівського розсіяння іонів, вольт-амперні характеристики
Keywords: релаксаційна оптика; кінетично-динамічні моделі; фотоефект; двовимірна решітка сфалериту; антимонід індію; арсенід індію