Сучасні тенденції розвитку хімії, матеріалознавства та хімічної екології - Юрченко, Оксана; Мельник, Людмила; Саприкіна, Марія; Болгова, Олена; Мілюкін, Михайло; Горбань, Максим; Зуй, Олег; Мазна, Юлія; Корольчук, Світлана; Савчук, Тетяна; Селезень, Андрій; Парасюк, Олег; et al. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Монографія містить праці, у яких викладені результати наукових досліджень у галузях хімії, хімічного аналізу, матеріалознавства, хімічної екології.
Монографія має наукову та практичну цінність і може бути використана в роботі спеціалістів науково-дослідних установ, а також викладачів, студентів та аспірантів хімічних та екологічних спеціальностей вищих учбових закладів.
Keywords: природні води; нанофільтраці; знезараження; Candida albicans; диперсно-фазовий розподіл; нітрити; амоній; фосфати; хлорорганічні пестициди; ймовірна концентрація впливу; поліхлоровані біфеніли; поліциклічні ароматичні вуглеводні; поліциклічні ароматичні вуглеводні,; моніторинг,; сорбенти; видалення броміду; якість молока; хемосенсор; Ферум; підсолоджувачі; фазові рівноваги; потенціометричні сенсори; 54+66+574