Бюджетно-фінансові наслідки інтеграції України в ЄС - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2015)
Проаналізовано наслідки п’яти імовірних форм відносин між Україною та Європейським Союзом для сектору державних фінансів України, зокрема, відмова від поглибленої співпраці; виконання положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС; одержання від ЄС статусу (потенціального) кандидата; відносини у форматі, типовому для країн Європейської асоціації вільної торгівлі, та членство в ЄС.

The consequences of 5 probable scenarios of the relations between Ukraine and European Union (EU) for the sector of Ukraine’s state finances, in particular, the refusal of a deepened collaboration; execution of the positions of the Ukraine – EU Association Agreement; receipt of a status of (potential) candidate from EU; relations in the format typical of countries of the European Free Trade Association; and the membership in EU are analyzed.
Budgetary financial consequences of the integration of Ukraine to EU
Keywords: бюджет; фінанси; інтеграція; Україна; ЄС; budget; finances; integration; Ukraine; EU