Розвиток спортивно-культурних відносин серед освітянських закладів єврорегіону “Буг” - Войнаровський, А.; Vojnarovskii, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті досліджено та обґрунтовано шляхи подальшого вдосконалення діяльності спортивних організацій та освітянських закладів із розвитку спорту серед школярів і студентів єврорегіону “Буг”. The article studied and justified ways of further improvement of sport organizations and sport development educational institutions activity among schoolchildren and students of Euroregion “Bug”.
The Development of Sports and Cultural Relations Among Educational Institutions of Euroregion “Bug”.
Keywords: спортивний рух; туризм; освіта; молодь; єврорегіон “Буг”; sports movement; tourism; education; youth; Euroregion “Bug”