Репродуктивна біологія рослин на уроках біології - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Борис Борисович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації призначено для проведення лабораторних занять з курсу «Репродуктивна біологія рослин на уроках біології» (денної і заочної форм навчання) для магістрів біологічного факультету. Методичні рекомендації складаються зі вступу, програми курсу, десяти лабораторних робіт, переліку матеріалів та обладнання, списку основної та додаткової літератури. Структура лабораторної роботи містить тему та мету роботи, перелік контрольних питань по темі, завдання.
Keywords: репродуктивна біологія; розмноження рослин; шкільна програма з біології