Психологічна характеристика індивідуально-особистісних особливостей хворих на псоріаз - Каденко, О. А.; Томаржевська, І. В.; Kadenko, O. A.; Tomarzhevskaya, I. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
В статті представлено та проаналізовано результати психодіагностичного обстеження осіб, хворих на псоріаз. Обґрунтовано необхідність комплексного підходу, який містить психодіагностичні методи з урахуванням складних психосоматичних співвідношень у структурі захворювання, розробку програм психологічного супроводу. The results of psychodiagnostic examination of persons suffering from psoriasis were presented and analyzed in the article. The necessity of complex approach, which must include psychodiagnostic methods taking into account difficult psychosomatic correlation in the structure of disease, the development programs of psychological accompaniment is grounded.
Psychological Description of Individual and Personal Peculiarities of People Suffering from Psoriasis
Keywords: псоріаз; експериментально-психологічне дослідження; психічний стан; psoriasis; experimental psychological research; mental condition