Засади комунікаційної політики: досвід країн-членів Європейського Союзу - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У виданні досліджено генезу розвитку комунікаційної політики Європейського Союзу, принципи та завдання якої імплементуються в національних комунікаційних політиках країн-членів відповідно до потреб місцевого рівня. Проаналізовано комунікаційні виклики України в контексті європейської інтеграції та запропоновано поради у сфері комунікаційної політики держави. Видання буде корисним студентам, аспірантам, викладачам вищих навчальних закладів, науковцям із міжнародних відносин та соціальних комунікацій, дослідникам інформаційно-комунікаційних проблем ЄС, представникам ЗМІ й усім, хто цікавиться теорією та практикою комунікації.
Keywords: комунікація; інформація; комунікаційна політика; Європейський Союз