Цифрова економіка та інновації - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Шабала, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента: «ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА ТА ІННОВАЦІЇ» для здобувачів освіти третього освітньо-наукового рівня (доктор філософії) за спеціальністю 051 Економіка денної форми навчання, містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам третього освітньо-наукового рівня (доктор філософії) денної та заочної форм навчання.
Keywords: Цифрова економіка та інновації; Інновації; Цифрова економіка; 330.342:574.4(072)