Militärische Termini als Internationalismen: Eine sprachliche Betrachtung - Buhaichuk, Olena (УДУ імені Михайла Драгоманова, 2024)
У тезах доповіді йдеться про військові терміни у якості інтернаціоналізмів
Keywords: Військові терміни