Текстовий концепт обмеженість простору: структура та семантика (на матеріалі французької драматургії абсурдизму) - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті простежено розгортання текстового концепту ОБМЕЖЕНІСТЬ ПРОСТОРУ в творах французького театру абсурду. Представлено структуру концепту та його семантичне вираження у французьких антип’єсах. Текстовий концепт ОБМЕЖЕНІСТЬ ПРОСТОРУ вербалізується у рамках розгортання текстового концепту-ідеї АНТИЛЮДИНА. The article deals with the development of the textual concept LIMITIDNESS OF SPACE in the play texts of French absurdist theatre. The linguistic research has been presented the structure of the textual concept LIMITIDNESS OF SPACE and its semantic expression in French antiplays.
The Textual Concept Limitidness of Space: Structure and Semantics (on the Material of French Absurdist Drama)
Keywords: текстовий концепт; textual concept; простір; space; антилюдина; antiperson