Типові помилки у структурі словосполучення (за матеріалами друкованих ЗМІ) - Яворський, Андрій Юрійович; Yavorskyi, Andrii Yu. (Херсонський державний університет, 2013)
Систематизовано різнотипні синтаксичні анормативи, вилучені з газет, та запропоновано шляхи їх усунення. Простежено частотність кожного типу помилок і ступінь їхнього лінгворизику у процесі редагування.

In the article the polytypic abnormities from the newspapers are systemized, and the ways of improvement are suggested. The frequency of every type of mistake as well as the level of linguistic risk in the process of editing is traced.
Keywords: мовна норма; синтаксична норма; мовна помилка; синтаксична помилка; linguistic norms; linguistic mistake; syntactic norms; syntactic mistake