Екологічні стежки, як форма здійснення екологічного туризму на природно-заповідних територіях Волинської області - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Житомирське науково-краєзнавче товариство дослідників Волині, 2007)
Проаналізовано перспективи здійснення екологічного туризму на природо-заповідних територіях. Розглянуто мережу екологічних стежок у Волинській області. Запропоновано алгоритм організації екологічної стежки на природоохоронних територіях.

The perspectives of the ecological tourism realization on the naturally-protected territories has been analysed. The network of the ecological paths in Volyn region has been examined. The algorithm of the organization of the ecological path has been offered.
Ecological paths as a form of the ecological tourism realization on the naturally-protected territories
Keywords: екологічний туризм; екологічна стежка; ecological tourism; ecological path