Формування професійної мобільності майбутнього фахівця початкової освіти - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Рекомендовано бібліографічні матеріали з основ формування професійної мобільності вчителя початкових класів в освітньому просторі ВНЗ. Покажчик рекомендує бібліографічну інформацію до вибіркової навчальної дисципліни «Формування професійної мобільності майбутнього фахівця початкової освіти» для студентів факультету педагогічної освіти та соціальної роботи СНУ ім. Лесі Українки.
Keywords: бібліографічні видання; соціальна мобільність педагога; професійна мобільність; 378(01)