Оксана Миколаївна Каліщук [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. [до 50-річчя від дня народж.] - Дейнека, Людмила Панасівна; Каліщук, Оксана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Репрезентовано науковий доробок Оксани Миколаївни Каліщук, докторки історичних наук, професорки факультету історії, політології та національної безпеки ВНУ імені Лесі Українки, за 1995–2023 рр. Представлено монографії, науково-методичні та навчально-методичні посібники, публікації у колективних монографіях, збірниках наукових праць, матеріалах наукових конференцій та статті у фахових періодичних виданнях. Покажчик адресовано науковцям історичної галузі, науково-педагогічним працівникам, здобувачам освіти.
Keywords: бібліографічні видання; 016:94(477.82)(092)