Особливості місцевих виборів 2010 року - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn YA. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено аналіз виборів до органів місцевого самоврядування 2010 року. Акцентовано увагу на перевагах та недоліках виборчої системи, а також на недоліках організаційного характеру. Здійснено політологічний аналіз результатів виборів як в цілому по Україні, так і у Волинській області. На основі здійсненого аналізу запропоновано оптимальну виборчу модель.

The article analyzes the elections of local self-government in 2010. The attention to the advantages and disadvantages of the electoral system, as well as organizational shortcomings. Done political analysis of election results as a whole in Ukraine and in the Volyn region. On the basis of analysis of the optimal polling model
Features local elections in 2010
Keywords: місцеві вибори; виборча система; партії; електорат; рада; депутат; local elections; electoral system; parties; voters; council; deputy