Основи наукових досліджень та академічної доброчесності: силабус нормативного освітнього компонента (ПТБД) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Основи наукових досліджень та академічної доброчесності» належить до переліку нормативних циклу загальної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо проведення наукових досліджень із дотриманням принципів академічної доброчесності.
Keywords: наукові дослідження; академічна доброчесність