Стан та перспективи компаративістських досліджень в Україні - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Метою серії “Відкриті лекції” є інтенсифікація наукових дискусій з найбільш складних та актуальних проблем взаємодії правових систем України та світу. Дана серія планується як відкритий майданчик для дискусійних положень, наукової полеміки та оприлюднення результатів досліджень. Розрахована на інтерес магістрів, аспірантів, науковців та практичних працівників.
Keywords: компаративістські дослідження; Україна; відкрита лекція; comparative study; Ukraine; public lecture