Методика викладання іноземної мови в закладах освіти: програма нормативної навчальної дисципліни - Міщук, Інна Михайлівна; Mischuk, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни “Методика викладання іноземної мови в закладах освіти” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова/ Німецька мова).
Keywords: методика викладання; педагогічна професія; методами та організаційні форми навчання ІМ у школі