Основи проєктно-грантової роботи: методичні рекомендації - Чибирак, Світлана Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять силабус освітнього компонента, терміни та обсяги вивчення освітнього компонента, плани семінарських занять, рекомендації для підготовки семінарських занять, питання для самостійної роботи, глосарій та додаткову інформацію. Рекомендовано здобувачам освіти 4 курсу галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 027 «Музеєзнавство, памʼяткознавство»
Keywords: Види проєктів; Генерування ідеї проєкту; Структура грантової заявки; Постановка цілей проєкту; 005.8(072)