Ветеранський спортивний рух на Волині - Войнаровський, А.; Voinarovskii, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті показано розвиток ветеранського спорту як частину фізичної культури та його вплив на ведення здорового способу життя в сучасних умовах. Стаття висвітлює основні напрями вдосконалення громадських ветеранських організацій на Волині. The article deals with the veteran sports development as a part of physical culture and its influence on the introduction of healthy lifestyle in the modern life. The article discloses the main directions of public veteran’s organizations improvement in the Volyn region.
Veteran Sports Movement in the Volyn Region
Keywords: ветеранський спорт; розвиток; спортивні клуби; здоров’я; комплекс; veteran’s sport; development; sport clubs; health; complex