Makroekonomiczne uwarunkowania międzynarodowej konkurencyjności korporacji - Jantoń-Drozdowska, E. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Badane są makroekonomiczne warunki międzynarodowej konkurencyjności korporacji
Keywords: korporacji; międzynarodowej konkurencyjności