Майндмепінг як ефективний засіб інформаційної діяльності учителя початкової школи - Смаль, Оксана Михайлівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2020)
У публікації актуалізовано зміст феноменів «майндмепінг» та «ментальні карти», наведено алгоритм створення ментальних карт і переваги їх використання у навчанні учнів початкових класів. Наведено приклади застосування майндмепінгу в освітній практиці початкових класів.
The content of the phenomena of «mind mapping» and «mental maps», provides an algorithm for creating mental maps and the advantages of their use in teaching primary school students are updated in the publication. Examples of the use of mind mapping in the educational practice of elementary grades are given.
Keywords: учні початкових класів; майндмепігн; застосування ментальних карт в початкових класах; ментальні карти; mind map; primary school students; use of mental maps in primary schools; mental maps