Менеджмент: методичні вказівки до виконання курсової роботи - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичне видання містить основні вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент», рекомендації щодо вибору теми, її структури та технічного оформлення.
Keywords: менеджмент; управління; керівництво; планування; організування; мотивування; контролювання; регулювання