Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Соціальна та поведінкова економіка» - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Більо, Іван О. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Соціальна та поведінкова економіка» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 051 Економіка.
Keywords: 330.342.146:330.16(07)