Волинський регіон у 1939–1940-ві роки як вузол суспільних антагонізмів і театр збройного протистояння - Лисенко, Олександр; Lysenko, O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Ідеться про Волинь у 1939–1940-ві рр. як вузол суспільних антагонізмів і театр збройного протистояння. About Volhynia in 1939–1940-vi as a knot of public antagonizmiv and theater of the armed opposition.
Volhynia Region Speech Goes in 1939–1940 Years as Knot of Public Antagonizmiv and Theater of the Armed Opposition
Keywords: антагонізм; уряд; традиції; історичний розвиток; antagonism; government; traditions; historical development