Управління економічними ризиками у сфері природокористування - Павлова, Олена; Павлов, Костянтин (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента: «Управління економічними ризиками у сфері природокористування» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів, денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи.
Keywords: 330.342:574.4(072)