Підприємництво і бізнес-культура : програма вибіркової навчальної дисципліни - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом навчальної дисципліни є особливості та закономірності створення функціонування та розвитку підприємств в різних сферах підприємницької діяльності, а також закономірності прояву та особливості використання соціокультурних компонент у процесі підприємницької діяльності та ділової взаємодії. Навчальний курс «Підприємництво і бізнес-культура» покликаний моделювати економічну поведінку людини та її орієнтацію в соціокультурному просторі.
Навчальна дисципліна «Підприємництво та бізнес-культура» є додатковою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» для усіх форм навчання
Keywords: Підприємництво; Бізнес-культура; Стратегічна стійкість бізнесу; Мотивація підприємницької діяльності; Соціальна відповідальність бізнесу; Етика підприємницької діяльності