Програма музейно-архівної практики - Дмитренко, Алла Адамівна; Dmytrenko, Alla A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Музейно-архівна виробнича практика є складовою підготовки бакалавра спеціальності 032 «Історія та археологія» освітньо-професійної програми «Історія, європеїстика, археологія». Форма проведення виробничої музейно-архівної практики: робота в архівах та музеях різного профілю і різного типу на громадських засадах. Під час виробничої музейно-архівної практики студенти зобов’язані виконувати поточну роботу, передбачену планом діяльності архіву чи музею.
Keywords: етапи практики; схема архівних установ Волинської області; історія Державного архіву Волинської області та його структура; архівна довідка; музейні установи Волинської області; структура Волинського краєзнавчого музею; форми роботи музею; звіт; щоденник