Віддзеркалення професійної ідентичності в автонаративах державних службовців - Засєкіна, Л. В.; Zasyekina, L. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті викладено результати дослідження когнітивного, афективного і конативного компонентів професійної ідентичності державних службовців за допомогою автонаративів. Установлено функції ідентичності – професійну категоризацію та ідентифікацію відповідно до інтерпретації свого професійного досвіду. Виявлено специфіку соціальних репрезентацій (культурних, традиційних і сучасних) відповідно до типу автонаративу. The results of research of cognitive, affective and connotative components of state officers’ professional identity by means of autonarrative are highlighted in the article. The functions of professional identity (categorization and identification) correspondently to professional experience interpretation are revealed. The specifics of social representations (cultural, traditional and modern) of different types of autonarrating are established.
Reflection of Professional Identity in Autonarrative of State Officers
Keywords: дискурсивна парадигма; професійна ідентичність; автонаратив; соціальні репрезентації; discourse paradigm; professional identity; autonarrative; social representations